با توجه به اینکه تنوع ماشین آلات معدنی بسیار بالا است نمیتوان به طور واحد در مورد قیمت ماشین آلات معدنی توضحیات ارئه داد. چرا که بر اساس کاربری، نوع و برند های مختلفی که در این مورد این ماشین آلات برای هتیه هرکدام باید هزینه خاصی پرداخت کرد.
در ادامه به معرفی تعدادی از آنها همچنین نکاتی که باید در خرید ماشین آلات معدنی رعایت کرد و عوامل موثر بر قیمت ماشین آلات معدنی خواهیم پرداخت
یکی از مهمترین ماشین آلات در روند حفاری، تراکتور است که با لوازم مکانیکی متفاوتی مانند بیل مکانیکی، ریپر، تیغههای بولدزر، نهرکنها و بسیاری ابزار دیگر، حفاری را آسان میکند. تراکتورها در انواع استاندارد و دنده اتوماتیک با چرخهای زنجیری و لاستیکی موجود هستند.
قرارگیری یک تیغه در قسمت جلویی تراکتور، بولدوزر را تشکیل میدهد. در واقع تیغه و تراکتور، دو بخش اساسی بولدزر هستند. بسته به هدف عملیات حفاری، ممکن است ریپر یا خراشنده برای سست کردن زمین به بولدوزر وصل شود. بولدوزرها در اندازههای کوچک، متوسط و بزرگ استفاده میشوند. همانطور که گفتیم، تراکتورها در دو نوع چرخ زنجیری و چرخ لاستیکی موجود هستند. از مزایای تراکتور یا بولدزر چرخ لاستیکی میتوان به سرعت بالا و کارآمدی آن در سطوح سرازیری اشاره کرد. گفتنی است بولدزر چرخ زنجیری در حمل تیغههای بزرگ و شرایط آب و هوایی متفاوت، به خوبی عمل میکند. بولدوزر از ماشین آلات اساسی عملیات حفر ترانشه در حفاریهای معدنی است.
از بیل مکانیکی برای گودبرداری استفاده میشود. البته باید توجه داشت که این ماشین مدرن، قابلیت گودبرداری از خاک را دارد و برای صخرهها مناسب نیست. در صورتی که صخره از پیش تخریب شده باشد، بیل مکانیکی برای بارگیری آن به کار برده میشود.
اسکریپر برای حمل مواد در مسافتهای طولانی، گودبرداری و بارگیری کاربرد دارد. معمولا اسکریپر یک گزینه اقتصادی برای پروژههای برونشهری شمرده میشود. در زمینی که اسکریپر فعالیت میکند، نباید سنگ وجود داشته باشد. هرکجا بولدوزر اقتصادی نباشد، از اسکریپر استفاده میشود. انواع اسکریپر در دو نوع دارای موتور و اسکریپرهایی که با کمک تراکتور هل داده میشوند وجود دارند.
لودر مجموعه مکانیزمی هیدرولیکی است که روی تراکتور مخصوص خود سوار میشود. در واقع به تراکتوری که در جلو مجهز به یک جام است و بازوهای حملکننده دارد، لودر میگوییم. نوع خاصی از لودر به نام بکهولودر، به عنوان ماشین همهکاره شناخته میشود، چرا که دارای یک لودر در جلو و یک بیل در عقب است و در عملیات متفاوت استفاده میشود. در نهایت، لودر کاربردیترین وسیله نقلیه صنعتی است.
کامیونها برای بار زدن خاک در سطوح هموار گزینه مناسبی هستند، چرا که ظرفیت بیشتر و سرعت بالاتری نسبت به اسکریپرها دارند و در نتیجه بهینهتر عمل میکنند. انواع خاور و کامیون در حمل بار پروژههای حفاری معدن استفاده میشوند.
تریلرها
تریلر یا تریلی هم به معنی بارکش است. کامیونهای بزرگی که تا ۲۴ تن ظرفیت باربری دارند، تریلر یا تریلی نامیده میشوند. انواع تریلیها عبارتند از تریلر کفی، ترانزیت، لبهدار، کمپرسی، ۴۰ فوت و ۲۰ فوت. این ماشین غول آسا با تکیه بر محورهای جلو و عقب وزن خود را حمل میکند.
در صورت بروز هرگونه سوال در مرود خرید ماشین آلات معدنی و قیمت ماشین آلات معدنی شما می توانید با مشاوران ما در تجارت گرام در ارتباط باشید